Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2012 15:10 - Той ...
Автор: us5kata Категория: Спорт   
Прочетен: 402 Коментари: 0 Гласове:
0



Липсва ни!
Отсъствието му толкова много се усеща! Не можем без него, колкото и да се залъгваме! Отбора се раздава докрай, прави всичко по силите си, че дори и отвъд тях, но им липсва нещо ... нещо малко, което да ги сплоти още повече, да им даде сигурност, да ги направи по-уверени и това нещо е у него! Той го носи със себе си ... скрито вътре в него. Това е то да си роден да бъдеш шампион, да се раздаваш на полето, да удивяваш всички с извънземните си подвизи, да се извисяваш над всички като крал, като император!
Но и роден и с много гордост! Гордост, не от това кой е и  колко е успял, а от това че е българин! Българин, който вижда несправедливоста и който е готов да жертва всичко за да спечели, но този път не на полето, а в живота!
И да, много хора мислят, че решението му е грешка, че той трябва да преглътне всичко, да затвори очи и да се прави, че всичко е наред, да се върне и да играе за България! Но нали именно това му решение е за благото та България, за да се поправят безумиците и за да се подобри нивото на българския волейбол. За това той пренебрегва себе си, това да отиде на Олимпиада ( най-голямото признание за един спортист) . Но няма полза от това, дори нещата се обръщат срещу него. Част от народа, за който той се жертва се обръщат срещу него, мишкарите от федерацията се правят, че нищо не се е случило и дори заплашват да му спрат правата за 2 години..
Абсурд ... България...
И какво ако сега реши да се върне? Пак ще сме на същото дередже, ще продължаваме да се залягваме, че ще стигнем до нещо голямо, но това няма да се случва поне не и с този управителен съвет на федерацията, а всичката тази лудост от последните два месеца ще е била напразно...
Не е лесно да си него! Аз са себе си не знам какво щях да правя на негово място сега. Да сега, защото съм сигурна, за пръв път, че в този момент мислим за едно и също нещо, но докато той може би има някакви идеи, аз стоя озадачена, убъркана, вглабена дни наред вече, за това кое е правилното решение.
Знам само, че той ще го намери и то ще е най-доброто за всички нас - отбор, фенове, народ - обединени около най-великата игра - волейбола!
Защото това е той - Матей Казийски!



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: us5kata
Категория: Спорт
Прочетен: 14511
Постинги: 6
Коментари: 10
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930